Nytt bank-samarbeid skal gi Krifa-medlemmene billigere boliglån

Nye medlemsfordeler i Krifa– tegner avtale med Sparebanken Sør:

Krifa og Sparebanken Sør har inngått et nytt og spennende samarbeid for å sikre best mulig bank- og rentebetingelser for medlemmene i den uavhengige fagforeningen.

-Vi er utrolig glade for å kunne gi våre medlemmer dette tilbudet i en tid hvor alle priser er på vei oppover, sier daglig leder i Krifa, Kristin Fjellman.

Bankavtalen er en av flere store medlemsavtaler Krifa Norge har inngått denne våren. Målet er å tilby bedre betingelser enn man klarer å oppnå som privatperson. Ved på å bruke organisasjonens forhandlingskraft, betyr dette en solid forbedring for de aller fleste medlemmer som benytter seg av tilbudet. 

Styrker medlemsfordelene i Krifa

Bente Sørensen i Sparebanken Sør og Kristin Fjellman i Krifa

Daglig leder i Krifa, Kristin Fjellman, er glad for å kunne lande nok en avtale som styrker fordelen med å være medlem i organisasjonen. 

-Nå dekker vi de aller mest sentrale fordelene våre medlemmer etterspør. Som Krifa-medlem får du nå en pakke som inkluderer et av markedets aller beste tilbud på både bank, forsikring og juridisk bistand, sier Fjellman.

 

Gunstige betingelser på både lån og sparing

-Vi er stolte over å kunne tilby Krifa-medlemmene noen av landets beste betingelser på alt fra lån til innskudd og sparing, sier Bente Sørensen, avdelingsleder i Sparebanken Sør.

-Det er enkelt å ta kontakt med oss og ta i bruk medlemsfordelene. Det er ingen omkostninger på lån når du etablerer nytt kundeforhold hos oss, og du får din egen personlige rådgiver, sier hun. 

Klikk her for å lese mer om betingelsene og hvordan du kan ta i bruk Krifa-fordelene hos Sparebanken Sør: 

 

Søk