Medlemstilbud

Privat juridisk bistand

Fra den dagen du melder deg inn i Krifa kan du benytte deg av juridisk bistand og veiledning relatert til ditt arbeidsliv. Du møter ingen mellomledd hos oss, men får direkte kontakt med våre dyktige og vennlige jurister og rådgivere via mail, telefon eller chat her på vår hjemmeside. Ingen henvendelser er for små og ingen er for store.

Krifa har utvidet samarbeidet med Bing Hodneland Advokatselskap for at du skal få trygghet også på det personlige og private plan. Din arbeidsdag preges av ditt privatliv og omvendt.

Vi tilbyr deg derfor en time privat juridisk bistand og reduserte timepriser utover dette.

Har du spørsmål eller utfordringer utover ditt arbeidsliv vedrørende for eksempel tvister, rettigheter eller fordelingssaker har vi tilgjengelige advokater med spesialisert kompetanse som vil bistå deg. Krifa dekker den første timen og du får reduserte priser om det er behov for flere utover dette.

Kontakt oss om du har spørsmål eller les mer om Bing Hodneland Advokatselskap DA her.

Som medlem av Krifa får du og din familie 2 timer gratis juridisk vurdering dersom du eller noen i din familie har blitt skadet i en ulykke eller i forbindelse med feilbehandling i helsevesenet. Ved yrkesskader og trafikkskader vil forsikringsselskapet som er ansvarlig for skaden betale for «rimelige og nødvendige» utgifter til advokat.

Advokatfirmaet Robertsen er spesialister på person- og pasientskadesaker. Vi har over 30 års erfaring med å føre erstatnings- og forsikringssaker mot forsikringsselskapene, Norsk pasientskadeerstatning og NAV.

Krifas medlemmer og deres familiemedlemmer får 25 % rabatt på gjeldende timepris for advokathjelp. Har du spørsmål vedrørende en skade, kontakt Advokatfirmaet Robertsen  for en 2 timers kostnadsfri vurdering av din sak.

Snakk med oss

Snakk med oss! Våre jurister og rådgivere er klare for å ta imot dine spørsmål

Krifas sentralbord:
22 72 00 20

Vi ringer deg!

    Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi opp deg!

    Søk på krifa.no