Medlemstilbud

Få 30 % rabatt til LEGOLAND® som medlem av Krifa

Som medlem av Krifa får du i år igjen rabatt på inngangsbilletter til LEGOLAND®. Du sparer hele 30 % på billettene når du bestiller dem online.

THE LEGO® MOVIE™ World

I LEGOLAND® er alt awesome for små og store lekebarn! Opplev det fantastiske land, THE LEGO® MOVIE™ World, med trestjerners forlystelser som får hele kroppen til å boble. Gled deg også til et ekte byggeeventyr med fargestrålende og fascinerende opplevelser med åtte helt nye LEGO-attraksjoner i LEGOLAND. Med mer enn 75 millioner LEGO-klosser og mer enn 50 mavekilende rutsjebaner kan eventyret begynne i LEGOLAND.

Sett deg til rette i Emmet sin sofa, og la deg bli trukket inn i THE LEGO MOVIE-universet med alle sanser når du svever foran et gigantisk lerret i Skandinavias første forlystelse av sin slag i Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight. Bekjemp DUPLO®-invasjonen i en interaktiv forlystelse, Apocalypseburg Sky Battle, når du blir heist opp 14 meter opp i luften i ditt eget fly, hvor du kan fly på hodet, lage loops og dreie rundt 360 grader. Merk suset i magen i det regnbuefargede tårnet, Unikitty’s Disco Drop, hvor Unikitty sitt ansiktsuttrykk og humør fort forandrer seg fra glede og sinne til sjøsyke når du beveger deg opp og ned i forlystelsen. Du kan også leke i det store romskipet, som er utformet som en stor lekeplass med leketårn og gøyale rutsjebaner.

Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på deg i LEGOLAND!

Se www.LEGOLAND.dk for aktuelle åpningsdager og – tider.

Snakk med oss

Snakk med oss! Våre jurister og rådgivere er klare for å ta imot dine spørsmål

Krifas sentralbord:
22 72 00 20

Vi ringer deg!

    Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi opp deg!

    Søk på krifa.no