Medlemsfordeler i Krifa

I Krifa vil vi at du skal lykkes. For at du skal kunne lykkes og trives på jobb hjelper det også at ditt privatliv fungerer. Derfor har vi forhandlet frem avtaler og tilbud til deg som privatperson.

Kontakt oss på chat, mail eller telefon om du har spørsmål vedrørende dine medlemsfordeler og når du kan begynne benytte deg av dem.

Medlemsbetingelser

Juridisk bistand

Fra den dagen du melder deg inn i Krifa kan du benytte deg av juridisk bistand og veiledning relatert til ditt arbeidsliv. Du møter ingen mellomledd hos oss, men får direkte kontakt med våre dyktige og vennlige jurister og rådgivere via mail, telefon eller chat på vår hjemmeside www.krifa.no. Ingen henvendelser er for små og ingen er for store.

Privat juridisk bistand

Krifa har utvidet samarbeidet med Bing Hodneland Advokatselskap for at du skal få trygghet også på det personlige og private plan. Din arbeidsdag preges av ditt privatliv og omvendt.

Vi tilbyr deg derfor en time privat juridisk bistand og reduserte timepriser utover dette.

Har du spørsmål eller utfordringer utover ditt arbeidsliv vedrørende for eksempel tvister, rettigheter eller fordelingssaker har vi tilgjengelige advokater med spesialisert kompetanse som vil bistå deg. Krifa dekker den første timen og du får reduserte priser om det er behov for flere utover dette.

Kontakt oss om du har spørsmål eller les mer om Bing Hodneland Advokatselskap DA her https://binghodneland.no/

Karriereveiledning

Tempoet i arbeidslivet er skrudd kraftig opp og vi bytter jobb, stilling og bransje langt oftere enn før. Du skal kunne omstille deg raskt og effektivt.

Krifas jurister og rådgivere hjelper daglig med spørsmål og utfordringer i forhold til jobb og karriere, men stadig flere trenger også spesialiserte rådgivere. Krifa samarbeider derfor med Coachteam og deres sertifiserte coacher over hele landet.

Som medlem i Krifa gir vi deg en time med en sertifisert og erfaren coach samt reduserte timepriser utover den første timen.

Les mer om coachteam her www.coachteam.no og kontakt oss på post@krifa.no når du ønsker å benytte deg av tilbudet.

Pensjonsrådgivning

Pensjon er vanskelig. Vi vil ha en god alderdom – som stadig blir lengre – og må planlegge og tilrettelegge for det.

I Krifa har våre jurister og rådgivere kunnskap og erfaringe i forhold til pensjon, men stadig oftere trenger man spesialisten. Krifa er stolte over å samarbeide med Bing Hodneland Advokatselskap også på dette feltet. Som medlem i Krifa får du en times bistand innenfor pensjonsrådgivning med erfarne advokater med dette som spesialfelt.

Kontakt oss gjerne med en mail til post@krifa.no om du ønsker å vite mer eller booke en time.

Helseforsikring

Unngå helsekø og reduser sykefraværet med riktig behandling til rett tid – for både deg og din familie.

Krifa er stolte og takknemlige over å ha inngått en avtale med Vertikal Helse. Vi er første aktør i Norge som tilbyr våre medlemmer privat helseforsikring og dette til reduserte priser. Krifa har ingen økonomisk gevinst på at du tegner denne forsikringen, men vi mener den kan bidra til både økt livskvalitet og økt arbeidsglede.

Vertikal Helse er Norges ledende leverandør av helseforsikring og velger til enhver tid det behandlingstedet som er best for deg – helt uavhengig av pris.

Les mer her

Ny medlemsfordel i Krifa

Tannhelseforsikring

Tannlegeregninga er etter bilen den største uforutsette utgift i familieøkonomien. Over 140 000 nordmenn har ikke engang råd til å gå til tannlegen.

Vi er mange som gruer oss for å gå til tannlegen, men det er viktig og helt nødvendig. Studier indikerer faktisk at bakterier fra munnen kan ha sammenheng med flere alvorlige sykdommer som hjertesykdommer, kols og leddgikt. For eksempel for kun kr 55,- pr mnd kan du få dekket inntil kr 10 000,- av din tannlegeregning.

Krifa er første organisasjon og fagforening som tilbyr tannhelseforsikring til sine medlemmer. Vi har ingen økonomisk gevinst på at du tegner denne forsikringen, men vi vil være med å bidra til å gi deg god helse og økonomisk forutsigbarhet.

Les mer her eller kontakt oss på www.krifa.no.

Norsk Tannhelseforsikring

Lav kontingent med fullt skattefradrag

Som eneste fagforening i Norge får du i Krifa skattefradrag på hele din innbetalte kontingent – dette på grunn av vår lave medlemskontingent.  Når vi har ditt fødselsnummer tar vi ansvar for at skattefradraget føres direkte inn i din selvangivelse.

Rabatterte ferieleiligheter i Skagen.

Som medlem i Krifa kan du spare 20% på leie av lekre ferieleiligheter i Danmarks sjarmerende Skagen.

Leilighetene ligger attraktivt til ved Skagens havn med cafeer, restauranter og den hyggelige gågaten i umiddelbar nærhet. Leilighetene er fra 60-134 kvm.

Les mer og gjør din booking her:

Ferieleiligheter i Skagen

Rabatt på billetter til LEGOLAND

I Krifa vil vi at du skal trives både på jobb og når du har fri. Nå får du 30% rabatt på billetter i LEGOLAND og du kan kjøpe inntil 8 billetter per medlemskap til denne rabatterte prisen.

Les mer om fordelen

Klikk HER for å kjøpe billetter

Søk på krifa.no