Vi er opptatt av deg og dine behov

Arbeidskontrakt - Hva skal en arbeidskontrakt inneholde

Ønsker du en fagforening som er opptatt av deg og dine behov, da er Krifa det rette valget for deg.

«Krifa har bistått meg flere ganger i både smått og stort. Jeg har fått både juridisk bistand og oppmuntrende presentasjon både til meg og mine kolleger vedrørende godt arbeidsmiljø. Fortsett med å være verdens beste fagforening.», fortalte en HR-sjef.

Krifa er en arbeidstakerforening for alle. Vi ønsker å hjelpe våre medlemmer med utfordringene de måtte møte. Det er derfor vi eksisterer.

«Takk for hjelp til stillingsutvidelse. Enkelt, lite pes og levert med profesjonalitet. Dere leverer! Genialt! Kjempefornøyd!», fortalte Bjarte fra Midt-Norge.

– Slike historier hører jeg stadig fra våre medlemmer. De gir meg mening og god arbeidslyst, og jeg tror vi kan hjelpe enda flere, sier daglig leder i Krifa, Kristin Fjellman.

«Jeg hadde aldri trodd jeg skulle fått så god oppfølging som jeg har fått, og er evig takknemlig. Fast stilling og erstatning hadde ikke vært mulig uten deres hjelp. At konflikten ble håndtert på den måten den ble, gjør at jeg kan gå på jobb hver dag å møte disse menneskene. Før synes jeg synd på de som måtte involvere en fagforening, nå synes jeg synd på de som ikke er organisert.», fortalte en lærer fra Vestlandet.

Uansett hva slags stilling man har, og utfordringer man møter som arbeidstaker, er Krifa der for deg.

Bli Krifa-medlem! Send epost til post@krifa.no, ring oss på 22 72 00 20 eller chat med oss på www.krifa.no.

Søk