God arbeidslyst

Gleder eller gruer du deg til en ny hverdag? Etter uker, ja måneder med hjemmekontor begynner en tilbakevending til arbeidsplassen og en ny hverdag – ja, for det blir ikke det samme, hverdagen blir annerledes

Påsken 2020 blir annerledes for oss alle. Noen av oss går inn i påsken stresset og overarbeidet, mens andre går inn i påsken uten å ha noe å ta ferie fra.

Hvordan takler man at arbeidslivet plutselig forandres? Nøkkelen til å komme gjennom de neste ukene og månedene er forventningsavklaring og kommunikasjon.

Rapporten fra lykkeforskning viser både hvilke faktorer som gir mest arbeidsglede og hvordan denne arbeidsgleden kan økes.

Arbeidsuka er kortere enn før, men presset øker fra alle kanter. Vi finner ikke riktig balanse mellom jobb og privatliv, og stresser som aldri før. 

Både barn og voksne snakker ofte om at de gruer seg til hverdagen med skole og jobb. Snu litt på det. Tenk hvor trist det hadde vært om du ikke hadde hatt jobb å ta ferie fra.

Her er 5 gode råd for et arbeidsliv i balanse. Balanse i arbeidslivet bidrar nemlig til økt arbeidsglede og livskvalitet.

Vi ser at arbeidslyst preger hverdagen på jobb og hjemme. Derfor er det viktig å gjøre både ledere og arbeidstakere oppmerksomme på dette.

Vi ønsker at alle våre medlemmer opplever så god arbeidslyst og lykke som overhodet mulig. Er du bevisst på hva som gir deg mening i arbeidshverdagen?

God Arbeidslyst Indeks 2017 viser at jo eldre arbeidstaker du er, jo mer mestringsfølelse vil du oppleve. Hvorfor er det slik?

Søk på krifa.no