Arbeidsmiljø

Ditt arbeid fyller minst halvdelen av din våkne tid.
Her har vi samlet relevant innhold, som kan forbedre din arbeidstrivsel.

Hvordan takler man at arbeidslivet plutselig forandres? Nøkkelen til å komme gjennom de neste ukene og månedene er forventningsavklaring og kommunikasjon.

Krifa er imot streik. Dette er kanskje et av våre absolutt viktigste prinsipper. Vi mener at streik er destruktivt og gammeldags. Uskyldige rammes og det skader både arbeidsforhold og samfunn.

Her er noen konkrete råd til håndtering av mobbing på jobben– enten du er offer, leder eller kollega.

En ny undersøkelse som er gjennomført av arbeidstakerorganisasjonen Krifa, viser at det er kollegene som scorer aller høyest på hva vi nordmenn er fornøyd med på jobben.

«If you can’t make it – fake it». Skru opp lyset inne når det mørkner ute og få en bedre hverdag i mørketida.

Toine Sannes ble avskjediget fra sin lederstilling i en kommunal bedrift. Krifa mener avskjedigelsen er ugyldig og har valgt å stevne firmaet for retten.

Opplevelsen av at det forventes for mye av deg kan virke like stressende. Lær deg kunsten å vite hva som forventes av deg og hva du kan forvente av andre.

Små seire i hverdagen er avgjørende for at du skal oppleve større seire mer overordnet. Du kjenner kanskje til det fra din jobbhverdag?

Vi har sett nærmere på sammenhengen mellom stress og skam og kommer med forslag til hva som skal til for å unngå begge deler.

Hvordan unngå forstyrrelser og bli mer effektiv på jobben. Her er noen enkle tips til å unngå avbrytelser og bli mer effektiv på jobben.

Søk på krifa.no