Arbeidsmiljø

Ditt arbeid fyller minst halvdelen av din våkne tid.
Her har vi samlet relevant innhold, som kan forbedre din arbeidstrivsel.

Det er fantastisk for oss i Krifa å følge Arbeidstilsynets fokus på hvordan et godt arbeidsmiljø øker motivasjon og trivsel, og videre reduserer sykefraværet. Det er viktig å heie på alt og alle som bidrar til å løfte arbeidslysten for norske arbeidstakere og nå applauderer vi Arbeidstilsynet for å gjøre nettopp dette. Krifa bruker mye ressurser på å undersøke og kartlegge hva som skaper god og bedre arbeidslyst, og det er gledelig å se andre gjøre det samme. Vår store undersøkelse "God

Krifa kartlegger gjerne arbeidslysten på din arbeidsplass, og bidrar med tiltak for å heve den. Les mer om dette her.

Til tross for at mange nå er tilbake på jobb som normalt, er hjemmekontor helt eller delvis fortsatt aktuelt for mange. Les hvilke regler som gjelder når du skal jobbe hjemmefra.

Hvordan takler man at arbeidslivet plutselig forandres? Nøkkelen til å komme gjennom de neste ukene og månedene er forventningsavklaring og kommunikasjon.

Krifa er imot streik. Dette er kanskje et av våre absolutt viktigste prinsipper. Vi mener at streik er destruktivt og gammeldags. Uskyldige rammes og det skader både arbeidsforhold og samfunn.

Her er noen konkrete råd til håndtering av mobbing på jobben– enten du er offer, leder eller kollega.

En ny undersøkelse som er gjennomført av arbeidstakerorganisasjonen Krifa, viser at det er kollegene som scorer aller høyest på hva vi nordmenn er fornøyd med på jobben.

«If you can’t make it – fake it». Skru opp lyset inne når det mørkner ute og få en bedre hverdag i mørketida.

Toine Sannes ble avskjediget fra sin lederstilling i en kommunal bedrift. Krifa mener avskjedigelsen er ugyldig og har valgt å stevne firmaet for retten.

Opplevelsen av at det forventes for mye av deg kan virke like stressende. Lær deg kunsten å vite hva som forventes av deg og hva du kan forvente av andre.

Søk på krifa.no