Krifa-bloggen

Krifa er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerforening som spesialiserer seg på individets behov. Alle kan være medlem uansett yrkesgruppe og stilling.

Krifa på Arendalsuka

18 / 08 / 2017

36612804335 2C799Abe38 Foto Mona Hauglid

Foto: Mona Hauglid

Arendalsuka går mot slutten og Krifa har vært tilstede bland Norges fremste politikere, næringslivstopper, organisasjoner og media gjennom hele uken. Du som arbeidstaker har vært i fokus.

Arendalsuka har vært arena for hundrevis av debatter i byens største og minste lokaler med alt fra ministere til lokalpolitikere, toppledere og frivillige fra tidlig morgen til langt på kveld.

Du som arbeidstaker har vært i fokus. Valgløfter fra partiene og mål fra både arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjonene er å få alle inn i arbeidslivet og videre tilrettelegge for flere arbeidsår per innbygger.

For Krifa er dialog og samarbeid mellom arbeidstaker og arbeidsgiver sentralt og viktig i et arbeidsforhold. Det er gledelig å høre at det står på dagsorden for både flere politiske partier og organisasjonslivet generelt. Samfunnet trenger deg og du trenger jobben din. Arbebidstaker og arbeidsgiver lever i et avhengighetsforhold hvor gjensidig respekt er avgjørende for at vi alle skal lykkes.

Krifa følger tett med på rapporter, statistikker, utfordringer, muligheter og framtidsutsikter som påvirker deg som arbeidstaker. Vi har ekspertisen du trenger for mestre arbeidslivet og vi vil at du skal lykkes. Vi gleder oss til å følge valgkampen og vi gleder oss til å følge deg.


krifa_arendalsuka.jpg#asset:621Krifa-leder Kristin Fjellman og juridisk sjef i Krifa (DK) Henrik Kofoed


36568062286_85e0b74fbb_k_mona_hauglid.jpg#asset:622Ane Grosvold i samtale med Kåre Willoch,Tor Aksel Busch, Hanne Tømta og Kamzy Gunaratnam. (Foto: Mona Hauglid)