Nå tilbyr vi helseforsikring til Krifa-medlemmer

30 / 09 / 2016

krifa vertical 2

Som første aktør tilbyr Krifa sine medlemmer privat helseforsikring og dette til rabatterte priser. Vi er stolte over å ha inngått samarbeid med Vertikal Helse.

Til nå har 150 000 pasienter fått utført 500 000 behandlinger eller operasjoner gjennom Vital Helses bedriftsavtaler. Nå kan også du som enkeltperson sikre deg og din familie riktig behandling til rett tid.

I Norge tar det i dag i gjennomsnitt 80 dager før man blir vurdert av en legespesialist og over 250 000 nordmenn står til enhver tid i helsekø. Vertikal Helse garanterer spesialistvurdering innen 10 dager og behandling/operasjon inne 10-20 virkedager.

Hvorfor er dette viktig for Krifa?

Fordi vi sammen med Vertikal Helse vil være med å redusere sykefraværet og bidra til kortere ventetider i helse-Norge. Et godt arbeidsmiljø bidrar til å redusere sykefraværet, men når du er syk vil vi hjelpe deg raskest mulig tilbake i jobb og en fungerende hverdag.

I 2015 ble det anslått at det ble utbetalt 35,2 milliarder kroner i sykepenger til arbeidstakere. Dette vil Krifa i samarbeid med Vertikal Helse være med å redusere.

Ledende leverandør

Vertikal Helse er i dag Norges ledende leverandør av helseforsikring og velger til enhver tid det behandlingsstedet som er best for deg. I likhet med ditt medlemskap i Krifa hvor du har direkte tilgang og oppfølging av spesialiserte jurister, vil du også hos Vertikal Helse få en personlig medisinsk rådgiver som følger deg før, under og etter behandling.

Bestill helseforsikring her!

Last ned brosjyre her!



Privat helseforsikring

  • Privat helseforsikring gir rett til raskere helsebehandling og/eller økonomisk støtte til behandling. 
  • Forsikringen gir deg ekstra sikkerhet ved sykdom, og i noen tilfeller hjelper forsikringen deg med å komme raskere tilbake i jobb. 
  • Vertikal Helse er Norges største leverandør av privat helseforsikring.
  • Pris fra kr 278,- pr mnd for voksne og fra kr 126,- for barn.