Norgespremiere - hemmeligheten bak god arbeidslyst

04 / 11 / 2017

Arbeidslyst

Hold av 15. november til et spennende frokostseminar: Krifa presenterer fersk rapport om god arbeidslyst.

Program

God arbeidslyst

Kristin Fjellman, Krifa

Kristin Fjellman presenterer «God Arbeidslyst, Index 2017» en fersk rapport som gir et nytt og unikt innblikk i nordmenns arbeidssituasjon. Rapporten dokumenterer effekten av god arbeidslyst og hvilke faktorer som påvirker mest.

Kristin Fjellman er i dag daglig leder i Krifa. Kristin har bodd flere år i utlandet og har bred erfaring fra musikk- og underholdningsbransjen. Hun har også lang erfaring fra organisasjons- og forretningsliv, både som leder og ansatt. 

«Slik takler du primadonnaer – og andre vanskelige kolleger»

Per Henrik Stenstrøm

Per Henrik tar i sitt kritikerroste foredrag «Slik takler du primadonnaer – og andre vanskelige kolleger», tak i flere faktorer som påvirker arbeidslyst og arbeidsmiljø. Dette gjør han på en sterkt engasjerende og humoristiske måte.

Per Henrik Stenstrøm har vært programleder på tv og radio en årrekke. Han er en populær og prisbelønt foredragsholder som stråler fra scenen. Han har i mange år vært redaktør og hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere, firmaer og organisasjoner.

Påmelding på Facebook, eller ved å sende navn og epost til [email protected]. Eposten vil ikke bli besvart, men registrert. 

Tid

Onsdag 15.11.17
Kl. 08.30 – 10.00
Servering fra kl. 08.00 

Sted

Storsalen
Staffeldts gate 4,
Inngang i Sven Bruns gate, 
0166 Oslo