Medlemstilbud Krifa – LEGOLAND 30 %

05 / 04 / 2019

Billedelegoland 2019 1440X400Px

I Krifa vil vi at du skal trives både på jobb og når du har fri. Nå får du 30% rabatt på billetter i LEGOLAND og du kan kjøpe inntil 8 billetter per medlemskap til denne rabatterte prisen. 

Klikk HER for å kjøpe billetter

Billettprisen vil med rabatt være på DKK 260,- i lavsesong og DKK 280, - i høysesong. Det er lik pris for både barn og voksne.

Årets nyhet i LEGOLAND er Battle of The Brick – et riddershow med levende hester og modige riddere. Riddere, trollmenn og prinsesser får den ultimate LEGOLAND opplevelse når dere overnatter på det helt nye Castle Hotel. Dere får opplevelser for alle sanser mens den uheldige betjenten forsøker å fange forbryteren i den nye LEGO City 4D-filmen. Dere får en lattertur i Flying Eagle, kjenne magesuget i LEGO Cano, sloss med ninjaene i LEGO NINJAGO The Ride og se alt dette ovenfra i LEGOTOP. Vi garanterer både fart og moro i Kålormen og kuldegufs i Ghost – The Haunted House. En perfekt dag i LEGOLAND avsluttes i Miniland. La eventyret begynne!Spørsmål og kontakt

Har du spørsmål til billetter eller lignende kan du kontakte LEGOLAND på [email protected] eller + 45 7950 1717. 

Husk at LEGOLAND har stengt enkelte dager september og oktober, november. Se åpningstider og events på www.LEGOLAND.dk.

Link til rabatterte billetter skal ikke gis videre. Dette er en medlemsfordel kun for medlemmer i Krifa. Ved misbruk forbeholder LEGOLAND og Krifa seg retten til å avvise ved inngangen.