Krifa-bloggen

Krifa er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerforening som spesialiserer seg på individets behov. Alle kan være medlem uansett yrkesgruppe og stilling.

Fortvilelse, frykt eller håp?

30 / 10 / 2015

Hope

Frykter du fremtiden? Ser du mørkt på arbeidslivet? Er du redd for å miste jobben og det livet du lever? Tenker du at det er for sent eller at det ikke rammer deg?

Du finner i dag langt flere artikler og reportasjer fra arbeidslivet som viser nedgang, fortvilelse, kutt, arbeidsledighet og oppsigelser enn de som omhandler oppgang, vekst og overskudd. Det brukes mye mer plass i media til å legge frem saker om fortvilelse enn håp, og vi kan ikke unngå å se at vi er inne i en ny tid.

Vi kan ikke lenger si at arbeidsledighet og nedgangstider ikke angår oss. Enten er vi en av de som er rammet eller så kjenner vi noen som er eller blir. Ringvirkningene har startet, men vi vet ikke omfanget.

Både i offentlig og privat sektor settes det i gang tiltak for å tenke nytt, innovativt og tilpasning i den nye fremtiden. og det er stadig flere som inspireres til dette.

Vi kan ikke stoppe utvikling i samfunnet, den skjer i stadig høyere tempo. Les om fremtidens arbeidsliv her: http://www.krifa.no/blogg/er-du-klar-for-fremtidens-arbeidsliv

Unge og voksne mennesker over hele verden mister håpet – det er farlig. ”Mister man håpet, mister man alt”. Det å håpe er å tro på at noe du ønsker skal inntreffe. Finn håp og tro på fremtiden og gi det videre til mennesker rundt deg.

Finn din plass og ta den. Spre arbeidslyst og arbeidsglede og hjelp folk til å finne sitt felt og nå sitt potensiale. Gi deg selv og de rundt deg håp for fremtiden og noe å tro på. http://www.krifa.no/blogg/hvorfor-god-arbeidslyst

Som medlem i Krifa må du gjerne ringe oss kun for å drøfte tanker rundt din fremtid i jobbmarkedet. Jo tidligere i dine prosesser du kontakter oss, jo raskere kan vi bistå og veilede deg. Om du allerede er i en vanskelig situasjon vil vi gjerne bistå. Vi ønsker deg et godt arbeidsliv!