God jul og takk for samarbeidet i 2018!

20 / 12 / 2018

Juleferie 800

Med tilbakeblikk på året som er i ferd med å ebbe ut er det gledelig å se at vi sammen utgjør en forskjell. Sammen kjemper vi for rettferdighet, sunne arbeidsplasser, et bedre arbeidsliv og god arbeidslyst.

Krifas jurister og rådgivere har vært involvert i mange saker gjennom dette året– de fleste kanskje små, men stadig flere store. Mange saker forblir anonyme og løses ved dialog og samtale, men enkelte har også vært brettet ut i domstoler og landets medier. For oss er alle saker og alle medlemmer like viktige. Krifa er til for å hjelpe deg som medlem videre i ditt arbeidsliv akkurat der hvor du er og vi er her for å øke din arbeidslyst.

På Krifas hjemmeside www.krifa.no finner du jevnlig nye artikler som er aktuelle for deg og ditt arbeidsliv. De sakene som er mest lest er de sakene hvor våre medlemmer forteller sine historier.

Her kan du lese et par historier:

"Inngikk rettsforlik i Lagmannsretten"

"Jeg har stort utbytte av mitt medlemskap i Krifa og bruker det aktivt"

Vi takker igjen for samarbeidet og tilliten i 2018. Vi ser med glede frem til å hjelpe deg og enda flere medlemmer i 2019 og sammen utgjøre en enda større forskjell.

Kontoret vårt holder åpent i romjulen både torsdag 27. og fredag 28.desember og er tilbake for fullt igjen onsdag 2. januar.

Alle i Krifa ønsker deg og dine en god jul og et riktig godt nytt år.

Med vennlig hilsen
Kristin Fjellman
Daglig leder
www.krifa.nokristin-400.jpg#asset:668