Er dette julegaven din i år?

20 / 12 / 2017

Krifa God Jul

Vi ønsker og unner hverandre det beste i julen. Kanskje unner du noen andre fordelene du har ved å være Krifa-medlem?  

- Alle våre goder ønsker vi å dele med flest mulig, sier daglig leder i Krifa Norge, Kristin Fjellman.

Vi unner deg en frisk familie, og samarbeider derfor med Vertikal Helse og norsk Tannhelseforsikring som tilbyr deg gode helseforsikringer. Vi ønsker å beskytte dine rettigheter som arbeidstaker og samarbeider med advokater i Bing Hodneland om du trenger en rettslig prosess. Og for å gi deg den beste karriereveiledningen samarbeider vi med CoachTeam. Dette er noen av fordelene ved å være Krifa-medlem.

Les også: Mer om våre medlemsfordeler

Hvorfor disse fordelene?

Krifa spesialiserer seg på individets behov. Alle kan være medlem uavhengig av yrkesgruppe eller ansiennitet. I løpet av en karriere bytter man stadig oftere jobb, og kanskje til og med bransje. Derfor fokuserer vi på deg, hvor enn i arbeidslivet du måtte være. Vårt fokus er dialog og løsning, fremfor kamp og konflikt. Men vi er til hjelp når konflikt likevel inntreffer. Vi hjelper deg med juridisk bistand og karriererådgivning. Vi er partipolitisk uavhengige, og vil aldri bruke din kontingent til partistøtte. Krifa er en venn for arbeidslivet.

Fra vikar-stilling til fast stilling

Krifa tilbyr juridisk bistand som medlemmer kan komme i direkte kontakt med via mail, telefon eller chat på vår hjemmeside www.krifa.no. Ingen henvendelser er for små og ingen er for store. I tillegg har vi utvidet samarbeidet med Bing Hodneland Advokatselskap slik at du kan få en gratis time og eller reduserte priser for privat juridisk bistand. En av de som har fått hjelp hadde hatt vikar-stilling i 3,5 år og har nå fast stilling – med litt hjelp fra Krifa og Bing Hodneland.

Hva er dine karrieremuligheter?

Krifa tilbyr en time med en sertifisert og erfaren coach samt reduserte timepriser utover den første timen hvis du ønsker å drøfte dine karrieremuligheter.

Krifa først i Norge

Krifa tilbyr som første aktør i Norge privat helseforsikring til reduserte priser, uten at Krifa har noen økonomisk gevinst. Vi tror dette bidrar til økt livskvalitet og økt arbeidslyst ved at våre medlemmer kan unngå helsekø og få et redusert sykefraværet med riktig behandling til rett tid. Tilbudet gjelder medlemmer og familien.

Les også: Helseforsikring til Krifa-medlemmer

Er det et Krifa-medlemskap du skal gi i julegave i år? Send epost til [email protected], ring oss på 22 72 00 20 eller chat med oss på www.krifa.no.Gi deg selv eller noen av dine et Krifa-medlemskap i julegave! 

Send oss en epost [email protected], ring oss på 22 72 00 20 eller chat med oss på www.krifa.no.

Oppsummerte fordeler:

  • Juridisk bistand
  • Tannhelseforsikring
  • Karriereveiledning
  • Pensjonsrådgivning
  • Bilutleie
  • Ferieleiligheter i Skagen
  • Lav kontingent